HoofdmenuKarma van Karma - deze knop linkt naar de websites van de Karmapa en de Kagyupa.Deleg voor geluk en juistheid - deze knop linkt naar de home page.Chö is dharma - deze knop linkt naar de dharmaleer.Phel betekent praktiseren - deze knop linkt naar het programma van meditatiecursussen en inwijdingen.Ling is plaats in het Tibetaans - achter deze knoop vindt u informatie over het centrum te Hantum. Symbool voor Tibet en het Tibetaanse Boeddhisme
BEZOEKINFORMATIE
Symbool voor Tibet en het Tibetaanse Boeddhism HoofdmenuKarma van Karma - deze knop linkt naar de websites van de Karmapa en de Kagyupa.Deleg voor geluk en juistheid - deze knop linkt naar de home page.Chö is dharma - deze knop linkt naar de dharmaleer.Phel betekent praktiseren - deze knop linkt naar het programma van meditatiecursussen en inwijdingen.Ling is plaats in het Tibetaans - achter deze knoop vindt u informatie over het centrum te Hantum.

Tempelcomplex

Karma Deleg Chö Phel Ling
Stoepawei 4, 9147 BG Hantum (Friesland)

Algemeen
Het Boeddhistisch Studie- en Meditatiecentrum Karma Deleg Chö Phel Ling is in 1975 opgericht en behoort tot de Karma Kagyu school binnen het Tibetaanse Boeddhisme. Aan het hoofd van deze school staat Zijne Heiligheid de 17de Gyalwa Karmapa, Urgyen Trinley Dorje, eigenaar van het centrum. Op het land van het centrum staat de enige officiŽle Stoepa in Nederland, een tempel en een meditatiecentrum. Al het onroerend goed is geofferd aan de Karmapa. Het centrum werd opgebouwd door Lama Gawang Rinpoche samen met vrijwilligers en met behulp van onmisbare giften en donaties van goede schenkers. Wij danken allen die een bijdrage hebben willen leveren om dit belangrijke Dharma centrum op te bouwen en in stand te houden.

Bezoekmogelijkheden
Op zondagen staat het centrum open voor bezoek van passanten. Ontvangst van groepen voor bijvoorbeeld educatieve doeleinden is na afspraak ook op andere dagen mogelijk. Eveneens op afspraak kan men de Rinpoche consulteren. Voor een uitgebreidere beschrijving van het centrum en haar historie kun u op de voorgaande link klikken.

Voor reserveringen en afspraken
Email naar office@karmakagyu.nl
Telefonisch zijn we uitsluitend op privť nummers bereikbaar,
maar onze e-mails lezen we regelmatig.
.

Kosten van verblijf
Indien niet anders aangegeven op de programmapagina (Phel), bedragen de kosten van cursussen 15 Euro per dag(deel) en/of 17,50 Euro per inwijding. Daarnaast, en voor retraites, zijn de volgende optionele kosten van toepassing:
- overnachting excl. maaltijden
- overnachting incl. maaltijden
- kamperen
- warme lunch
- ontbijt/avondmaal

€ 12,50 p.p.
€ 22,50 p.p.
€   7,50 p.p. per nacht
€   7,50 p.p.
€   2,50 p.p. (broodmaaltijd)

In geval van overnachting op het centrum worden zo nodig dekens verstrekt, wij verzoeken u om zelf slaapzak of lakens mee te nemen.
In de herfst en winter wordt aanbevolen om warme kleding en waterdicht schoeisel mee te nemen.
Bij aankomst gelieve u zich bij Sherab of Piet te melden voor kamertoewijzing.

Programma Informatie
De aankondigingen voor aankomende evenementen kan per email worden toegestuurd indien een verzoek wordt verzonden door hier te klikken en de email te verzenden met vermelding van uw voornaam, achternaam en woonplaats.

Storting van betalingen en donaties s.v.p. op:
NL62 INGB 0004499995 t.n.v. Karma Deleg Cho Phel Ling, Hantum.

Alternatieve Huisvesting
Soms kunnen wij door toeloop van belangstellenden helaas niet voor de huisvesting van allen zorgen. Bij gunstige weersomstandigheden zou u uw eigen tent, matras en slaapzak kunnen meenemen; of anders per kampeerbusje of met een caravan komen die tijdelijk op het centrum kunnen worden geparkeerd. Dit wel na overleg vooraf in geval van drukke evenementen. Als alternatief voor de kampeeroptie kunt u natuurlijk ook hotelruimte of B&B in de omgeving boeken. Voor een regionale kaart met routeplanner en opgave van externe gelegenheid tot overnachting in de buurt met opgave van het aantal vrije bedden, klik hier en keer terug naar www.karmakagyu.nl met de terugknop van uw browser.

Routebeschrijving
Per Openbaar Vervoer: Neem de trein tot NS-station Leeuwarden en dan buslijn 54 naar Dokkum. Uitstappen bij halte Hantum net buiten het dorp. Volg de borden via de Hearewei naar de Stoepawei en loop deze af tot voorbij de molen. De gebedsbanieren van het Boeddhistisch centrum wapperen dan recht voor u.
Bij Eigen Vervoer: Vanaf Leeuwarden richting Dokkum/Hurdegaryp (N355). Bij het Motel-Restaurant E10 linksaf richting Dokkum (N356). Op de eerste rotonde aan de buitenkant van Dokkum gaat u linksaf richting het Noorden. Dan op alle rotondes rechtdoor en na de brug bij de laatste rotonde linksaf richting Holwerd. Na ca. 700 meter slaat u rechtsaf richting naar Hiaure (klein bordje!) en daarna alsmaar rechtdoor, ook door Hiaure heen. In Hantum op de eerste T-kruising linksaf de brug over. Bij de Hearewei linksaf en tussen de bejaardenwoningen door naar de Stoepawei. Die tot langs de molen afrijden.

Bovenkant Stoepa met witte klimrozen

Tashi Deleg!
WWW.KARMAKAGYU.NL